5 lleis estranyes que continuen existint arreu del món

per Redacció, el 27 d'abril de 2019 a les 12:00
Les lleis no sempre avancen al ritme de la societat i això fa que avui en dia encara existeixin normes sense massa sentit. De fet, n'hi ha algunes que fins i tot poden semblar absurdes, com aquestes:

 


Versió sense playbuzz


- A Blythe, Califòrnia, la llei recull que un ciutadà només es pot vestir amb les botes de cowboy tradicional si té, com a mínim, dues vaques.

- Al Regne Unit col·locar un segell de la família reial al revés es considera un acte de traïció.

- A l'Iran hi ha una norma que prohibeix als seus ciutadans pentinar-se els cabells en cresta o punta, ja que es consideren pentinats "diabòlics".

- A Singapur la llei preveu multes de més de 2.000 euros per aquells que es passegin despullats per casa.

- A Estònia hi ha una llei que prohibeix tenir relacions sexuals mentre es juga als escacs.


L'actor Mikel Iglesias, visita AdolescentsiCat . Parlem amb ell sobre la seva vida, de la seva nova pel·lícula, de com tocar la guitarra...I també li farem passar proves que hem pensat per ell com cantar en directe o respodnre a l'interrogatori íntim!
Arxivat a:
RÀNQUINGS, lleis
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: