Instagram s'està plantejant fer aquest canvi i podria generar molta polèmica

per Redacció, el 25 d'abril de 2019 a les 10:46
Els qüestionaris han arribat a Instagram. Aquest dimecres l'app va posar en marxa un nou sticker que permet als usuaris fer preguntes amb múltiples respostes.

A diferència de les enquestes, aquesta funció et deixa incloure més de dues opcions, com segurament ja haureu vist. De moment el límit de respostes és quatre i es poden consultar les estadístiques del que han contestat els seguidors. 
 

A banda dels qüestionaris, Instagram s'està plantejant dur a terme altres canvis. Un d'ells és el d'eliminar el comptador de likes de les fotografies. Segons va explicar fa pocs dies Jane Wong, experta en aplicacions, la plataforma està estudiant suprimir els "m'agrada" per tal de disminuir la "pressió social" i centrar tota l'atenció en els continguts. De moment, però, encara no és segur que apliqui aquesta modificació. Us agradaria que s'eliminessin els likes?

 



L'actor Mikel Iglesias, visita AdolescentsiCat . Parlem amb ell sobre la seva vida, de la seva nova pel·lícula, de com tocar la guitarra...I també li farem passar proves que hem pensat per ell com cantar en directe o respodnre a l'interrogatori íntim!
Arxivat a:
ACTUALITAT, Instagram
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: