Així és el nou complement de moda a Instagram que t'encantarà o que odiaràs

per Adolescents.cat, el 29 d'abril de 2019 a les 09:03
Els complements poden transformar per complet un look. Últimament hem vist que s'han tornat a posar de moda les arracades "maxi". El que no esperàvem és que es posessin de moda, concretament, les que tenen forma de cor. Aquesta primavera les estem veient sense parar a Instagram, i sembla que la tendència s'allargarà. T'agraden o les odies?

 
 



La Carla Laubalo, visita AdolescentsiCat. Estem acostumats a veure-la fent vídeos des de la seva habitació, amb pijama, riallera, cantant i acceptant challenges d’altres youtubers... Però en aquesta ocasió les proves les hem preparat nosaltres i veurem si supera els challenges del programa...
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: