Avui comença una nova sèrie adolescent i té pinta a enganxar molt

per Redacció, el 29 d'abril de 2019 a les 15:00
Després de l'èxit de Merlí, TV3 torna apostar per una sèrie adolescent: Les de l'hoquei. La producció, que té com a principals protagonistes set joves, s'estrena aquesta nit a la televisió catalana a les 21:57.

La sèrie sorgeix del treball de quatre exestudiants de comunicació audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra: Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet. L'estiu de 2016 van fer un Verkami (plataforma per recaptar diners) i van aconseguir 5.870 euros per finançar el capítol pilot de la sèrie, que aquell mateix any van poder presentar al Clúster Audiovisual de Catalunya. Brutal Media es va interessar per la sèrie i van decidir apostar-hi!


I de què va Les de l'hoquei? L'Emma, la Laila, la Raquel, la Flor, la Lorena, la Berta i la Gina són totalment diferents entre elles, però tenen una passió en comú: jugar a hoquei. Però la secció femenina del Minerva, el seu club d'hoquei patins, perilla pels mals resultats i el seu president prefereix apostar per l'equip masculí. Malgrat tot, les noies no es donaran per vençudes: compten amb la visió creativa de la seva nova entrenadora, l'Anna, una de les millors jugadores del món, que torna al poble per recuperar-se d'una greu lesió, però que també amaga un gran secret.

Aquí teniu un petit vídeo-avançament de la sèrie. Té molt bona pinta: us la mirareu?






La Carla Laubalo, visita AdolescentsiCat. Estem acostumats a veure-la fent vídeos des de la seva habitació, amb pijama, riallera, cantant i acceptant challenges d’altres youtubers... Però en aquesta ocasió les proves les hem preparat nosaltres i veurem si supera els challenges del programa...
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: