3 senzills trucs per triar en què somies

per Adolescents.cat, el 6 de maig de 2019 a les 09:14
La ment és tot un món per descobrir, és per això que s'activa de tot quan estem dormint. Es poden descobrir moltes coses sobre nosaltres mateixos/es a través dels somnis, de fet hi ha molt agent que té la capacitat de tenir somnis vívids i així controlar-los.

Un article de la BBC juntament amb experts explica com pots practicar-ho a través de 3 passos. Això sí, hauràs de ser pacient i constant per aconseguir-ho!

 
 

Si practiques i ets constant, et podries sorprendre d'on et pot dur la ment... l'únic límit serà la teva imaginació!



La Carla Laubalo, visita AdolescentsiCat. Estem acostumats a veure-la fent vídeos des de la seva habitació, amb pijama, riallera, cantant i acceptant challenges d’altres youtubers... Però en aquesta ocasió les proves les hem preparat nosaltres i veurem si supera els challenges del programa...  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: