Com aconseguir entrades per anar al Desconcert d'Icat amb Oques Grasses, Suu i Lildami

per Redacció, el 30 d'abril de 2019 a les 13:55
Us agradaria anar a un concert on toquessin la Suu, Lildami i Oques Grasses? Doncs tenim una proposta que us encantarà i a sobre és gratis: el Desconcert d'iCat.

Des de fa quatre anys que iCat organitza un esdeveniment ple de música en directe i amb alguns dels millors artistes del panorama català. Aquest any el Desconcert es farà el dia 7 de maig, a les 21h, a la Sala Apolo de Barcelona.


A més de la Suu, Lildami i Oques Grasses també hi tocaran Judit Neddermann, Ebri Knight, Koko-Jean Davis, Ju, Cesk Freixas, Nyandú, 31 Fam, Paula Valls i Kids from Mars, entre altres. I això no és tot, part de l'equip d'Adolescents iCat, el Roger Carandell i la Juliana, seran els encarregats d'animar la festa.

Què, veniu? Només us heu de respondre l'enquesta que trobareu aquí per aconseguir la vostra invitació doble gratis!


Imagen relacionada

Si encara no us hem convençut, us direm que el lema del Desconcert d'aquest any és "Un hit de l'any en què vas néixer". I això què vol dir? Doncs que els artistes que pugin a l'escenari tocaran les cançons que més els agraden de l'any que van arribar al món. Una oportunitat única per conèixer temes nous i saber més sobre ells!
 
Arxivat a:
CULTURA, concert, icat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: