7 gestos que fas sempre i que tenen un significat diferent en altres països

per Redacció, el 4 de maig de 2019 a les 10:00
Diuen que el llenguatge corporal és universal. Ara bé, a l'hora de viatjar o de parlar amb persones d'altres cultures, cal vigilar amb alguns gestos que fem servir habitualment. I és que poden tenir significats totalment diferents en funció del país. A Europa Press n'han recollit alguns. Aquí els teniu:

 


Versió sense playbuzz:

- Dit gros cap amunt: aquí significa "ok" o "correcte", però a l'Iran es fa servir com un insult.

- Encreuar els dits: aquest gest que aquí utilitzem per atraure la sort, al Vietnam fa referència als genitals femenins.

- Mostrar el palmell: aquí ho fem com a senyal d'stop, però a Grècia aquest gest significa "vés a l'infern".

- Moure el dit índex: si li vols dir a algú que s'apropi a Filipines, millor que no utilitzis aquest gest, ja que només es fa servir per cridar els gossos i és ofensiu. 

- Tocar el cap: si viatges a Tailàndia, Laos o Sri Lanka millor que evitis tocar el cap a ningú, ja que és un gest irrespectuós i es pot malinterpretar.

- Fer el gest del "sí" i el "no" amb el cap: no a tot arreu moure el cap endavant vol dir "sí" i fer-ho cap als costats, "no". A Bulgària és exactament al revés.

- Fer la V amb els dits: aquí significa Victòria, però a Austràlia i Nova Zelanda si fas aquest gest i els teus dits sembla que assenyalin a algú, li estàs dient a aquella persona se'n vagi a la merda,
Arxivat a:
RÀNQUINGS, gestos
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: