Cinema

«La vida sense la Sara Amat» rep dos premis al BCN Film Fest

per NacióDigital, el 1 de maig de 2019 a les 10:59
La pel·lícula La vida sense la Sara Amat, dirigida per Laura Jou, ha rebut aquest dimarts a la nit dos guardons a la gala del BCN Film Fest, celebrada als cinemes Verdi de Barcelona. El jurat, format per periodistes de l'Associació Catalana de Crítics i Escriptors Cinematogràfics, li ha concedit el Premi de la Crítica.

També el públic l'ha distingit amb el Premi TV3 a la millor pel·lícula catalana. Aquest guardó s'atorga per votació popular entre totes les produccions catalanes del festival.

La vida sense la Sara Amat és una coproducció de Massa d'Or Produccions i La Xarxa de Comunicació Local, que arribarà als cinemes aquest 12 de juliol. Nosaltres hi vam ser durant el rodatge, seguint les actuacions dels seus protagonistes adolescents i estem convençuts que us encantarà!


El Pep, de 13 anys, està completament enamorat d’una noia del poble dels seus avis, la Sara Amat. Una nit d’estiu la Sara desapareix sense deixar cap rastre. Al cap d’unes hores, el Pep se la troba amagada a la seva habitació. La jove li explica que ha fugit de casa i li demana de quedar-se amb ell. Encara que el Pep sap que el poble sencer l’està buscant, accedeix i es converteix en el seu protector i còmplice durant els últims dies abans que tots dos marxin del poble. El noi es veu obligat a viure una doble vida: ha de mentir a tothom i també ha de satisfer les demandes de la Sara, que el posarà a prova i el farà madurar de cop abans del final de l’estiu.
 

Una escena de "La vida sense la Sara Amat"

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: