Logotip de Adolescents.cat

5 dades sobre el bullying a Catalunya que has de saber

per Redacció, el 2 de maig de 2019 a les 09:57
Aquest dijous, dia 2 de maig, és el Dia Internacional contra l'Assetjament Escolar. Una data que es va establir al calendari per conscienciar sobre les conseqüències d'aquesta problemàtica. És per això, que avui hem volgut recuperar l'estudi sobre la situació del bullying a Catalunya realitzat per la Fundació Barça a través d'Adolescents.cat entre 8.600 joves d'entre 14 i 18 anys.

D'acord amb l'informe, el 54% dels adolescents catalans han estat implicats en casos d'assetjament escolar, directament o indirectament, com a agressors, víctimes o testimonis actius o passius. En concret, el 20% dels enquestats afirma haver patit abusos físics i psicològics.

L'estudi també ressalta que les xarxes socials multipliquen la difusió de missatges humiliants, els quals agreugen encara més el patiment dels afectats. A més, els que pateixen aquest tipus d'agressions reconeixen que les humiliacions s'allarguen almenys tres o quatre anys. A continuació us resumim les conclusions més destacades de l'estudi:

 


Si no pots veure el playbuzz, espera uns segons o torna a carregar la pàgina. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: