7 apps per petar-ho a les stories d'Instagram

per Adolescents.cat, el 5 de maig de 2019 a les 10:31
Probablement molts i moltes de vosaltres ja coneixereu aquestes apps per editar stories d’Instagram i que quedin perfectes. De totes maneres, per aquells i aquelles que encara no les conegueu i vulgueu començar a fer stories una mica més “currades”, aquí us deixem la llista de 7 aplicacions que faran que les teves stories d’Instagram brillin amb llum pròpia!

 
 



La Carla Laubalo, visita AdolescentsiCat. Estem acostumats a veure-la fent vídeos des de la seva habitació, amb pijama, riallera, cantant i acceptant challenges d’altres youtubers... Però en aquesta ocasió les proves les hem preparat nosaltres i veurem si supera els challenges del programa...  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: