Dos dels vostres artistes preferits es casen per sorpresa!

per Redacció, el 2 de maig de 2019 a les 13:18
Joe Jonas i Sophie Turner s'han casat per sorpresa a Las Vegas aquest dimecres. El cantant i l'actriu han decidit celebrar una cerimònia improvisada després d'assistir als premis Billboard Music Awards, segons informen diversos mitjans nord-americans.

La parella es va comprometre el passat 2017 i no ha estat fins ara, dos anys més tard, quan finalment s'han donat el "sí" vull. I és que els seus compromisos professionals han fet que la cerimònia s'anés postposant: ella estava rodant l'última temporada de Game of Thrones i ell centrat en el retorn dels Jonas Brothers.

 
Al casaments, segons es pot veure en les imatges, no hi han faltat la resta de germans Jonas, el Nick i el Kevin, ni tampoc les seves parelles. De fet, una d'elles, Priyanka Chopra, ha fet de dama d'honor. Esperem que els hi vagi molt bé.

 
Arxivat a:
FAMOSOS, artistes
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: