Per què aquest mes de maig has de visitar la universitat de Girona?

per Redacció, el 6 de maig de 2019 a les 10:14
El maig ja és aquí. Un mes en què comencen les ganes de fer activitats a l'aire lliure i també els nervis d'escollir què estudiar el curs que ve.

És per això que us volem proposar un pla que us ajudarà en tots dos sentits. Anar a passar el dissabte 18 de maig a Girona. I per què? Doncs perquè podreu gaudir del festival Temps de Flors i visitar la Universitat de Girona, que aquell dia celebra la seva Jornada de Portes Obertes.

 

Si hi aneu, no només podreu conèixer la seva oferta formativa – enginyeria biomèdica, arquitectura, medicina, filosofia, turisme...- sinó també els seus 3 Campus -situats a Montilivi, el Barri Vell i l'Eixample- les seves aules i els seus serveis, com les biblioteques, el servei d'esport, el de llengües o el Centre d'Informació i Assessorament dels Estudiants (CIAE). Coincidint amb la Jornada de Portes Obertes també hi haurà un punt d'informació sobre accés a allotjament i beques a cada campus, per tant aprofiteu l'oportunitat!


alison brie applause GIF
A més a més, visitar Girona us servirà per fer-vos una idea de com és estudiar en aquesta ciutat: una localitat plena d'espais verds, amb una gran oferta cultural (Strenes, Temporada Alta, etc.) i a sobre molt ben comunicada. Arribar-hi amb tren o autobús des de Barcelona o França és un moment i està a tocar de la Costa Brava!

I això no és tot, Girona és una de les millors ciutats per moure's amb bicicleta: per tant us podeu estalviar molt temps i diners en desplaçaments.  Si voleu més informació sobre la UdG, també podeu omplir el formulari que trobareu més avall sense cap compromís.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: