T'agrada el disseny? T'expliquem com aconseguir una de les 10 beques per estudiar el Grau de Disseny a EINA

per Redaccuó, el 5 de maig de 2019 a les 10:00
Disseny gràfic, disseny d'espais, disseny de producte, creació visual o cultura del disseny... No importa quina especialitat vols estudiar del Grau de Disseny d'EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (UAB).

El que sí que importa és que EINA facilita l'accés als estudis de Grau de Disseny per a estudiants de qualsevol Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Superior en qualsevol de les modalitats relacionades amb disseny!


I com pots aconseguir aquesta beca?

Si tens pensat estudiar Grau de Disseny, EINA convoca les Beques de Nou Accés per al curs 2019-2020 que suposen un descompte del 50% del preu per crèdit durant els quatre cursos del Grau de Disseny.


Les beques s'atorguen cada any i pots consultar tots els detalls de les Beques de Nou Accés en aquest enllaç.

La convocatòria està oberta del 2 al 31 de maig, i el comunicat dels resultats finals ho faran a mitjans de juny. Recorda que si obtens la beca, cal que facis igualment la preinscripció universitària.

Si t'interessa el disseny, EINA organitza sessions informatives sobre el Grau de Disseny. Les properes tindran lloc el dissabte, 11 de maig a les 11h; el dimarts 21 de maig a les 18h i el divendres 14 de juny a les 17h.
Si vols saber més sobre aquest centre, també pots omplir el formulari que trobaràs més avall sense cap compromís. 


Arxivat a:
EDUCACIÓ, EINA, disseny
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: