Així són els calçotets més cars del món

per Adolescents.cat, el 3 de maig de 2019 a les 10:51
Diuen que l’elecció de la roba interior diu molt de la personalitat d’una persona. Hi ha qui prefereix la comoditat per sobre de tot i hi ha qui prefereix roba interior amb dissenys més sofisticats. Hi ha gent de colors neutres i gent de colors vibrants i estampats.

Una cosa que és innegable, i és que hem d’intentar que la nostra roba interior estigui feta amb teixits que cuidin la pell de les parts íntimes, ja que és molt sensible. Ara bé, quant estaries disposat/da a gastar-te per uns calçotets?


La marca de mitjons Nice Laundry ha creat els calçotets més cars del món, i és que valen 1000 dòlars (uns 900€)! Si ens els mirem a simple vista la veritat és que mai diríem que són tan cars. El preu es deu a que estan confeccionats amb llana cahsmere 100% i brodats en or de 24 quirats.



La mateixa empresa reconeix que és un preu inaccessible: “Nice Laundry està orgullosa de presentar els calçotets més cars (i més còmodes) del món".

Van acompanyats d’un manual d’instruccions que explica com rentar-los i conservar-los, ja que són molt delicats i només es poden rentar en sec (s’han de dur a la tintoreria).
 

Creieu que els calçotets justifiquen el preu? Què en penseu?



La Carla Laubalo, visita AdolescentsiCat. Estem acostumats a veure-la fent vídeos des de la seva habitació, amb pijama, riallera, cantant i acceptant challenges d’altres youtubers... Però en aquesta ocasió les proves les hem preparat nosaltres i veurem si supera els challenges del programa...  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: