Aquest és l'aparador de roba més polèmic del moment: hi esteu a favor o en contra?

per Redacció, el 6 de maig de 2019 a les 10:01
Una casa de nines rosa plena de Barbies despullades prenent el sol, tocant el piano i lligades al sofà amb unes manilles. Aquest és l'aparador de la botiga de roba de Philipp Plein al passeig de Gràcia de Barcelona.

Un aparador que, com us podeu imaginar, ja fa dies que genera polèmica i indignació a les xarxes socials. Tot va començar unes setmanes enrere, quan diversos usuaris van començar a denunciar a Twitter i Instagram la decoració sexista utilitzada per la botiga.
 

La polèmica va créixer tant que fins i tot l'Institut Català de les Dones va emetre un comunicat demanant la retirada del controvertit aparador.
 
De moment la botiga no s'ha pronunciat i manté la mateixa decoració, sota el lema:"I don't share my toys" (No comparteixo les meves joguines). Creieu que s'hauria de retirar l'aparador?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: