Logotip de Adolescents.cat

En aquests 3 cicles formatius, el 95% dels alumnes troba feina en només un any!

per Redacció, el 7 de maig de 2019 a les 13:10
Quan acabeu l'ESO molts de vosaltres encara no teniu del tot clar què estudiar. És per això que avui us volem parlar dels Cicles Formatius: una opció que us ofereix l'oportunitat d'especialitzar-vos en allò que us agrada, que té moltes sortides professionals i que a més, també us permet l'accés a la universitat.

Com que existeixen desenes de Cicles Formatius, avui hem decidit centrar-nos només en els relacionats amb l'àmbit sanitari. Per què? Doncs perquè malgrat ser menys coneguts que d'altres, tenen un índex molt elevat d'inserció laboral. El 95% dels seus alumnes troba feina un any després de graduar-se! No està gens malament no?. Si en voleu saber més, us expliquem 3 Cicles Formatius amb molt èxit dins aquest àmbit: 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: