"Tinc l'armari ple però no sé què posar-me", llegeix això si a tu també et passa

per Adolescents.cat, el 9 de maig de 2019 a les 11:21
Segur que sovint has deixat anar la frase de: “no tinc què posar-me!” o… “no sé què posar-me!”. I realment és mentida, perquè tens l’armari ple. 

L’organitzadora professional i creadora de la web “Orden y con cierto”, Ana Samper, va explicar al HuffPost els seus trucs per tenir un armari ordenat, coherent, i sense acumular roba innecessàriament.

El mètode consisteix en tenir un armari càpsula. Tenir un màxim de 33 peces a l’armari i revisar-les cada tres mesos. “No vol dir que cada tres mesos hagis de desfer-te de totes les peces i posar-ne de noves, sinó valorar les que tens, quines vols guardar, quines et vols quedar i quines has de substituir”, diu Ana Samper.

Actualment tenim un problema, i és que acostumem a acumular moltes coses, també roba. “L’acumulació es deu a vàries causes. La primera és que avui accedim de forma molt ràpida, fàcil i econòmica a la roba low cost i això no ens fa pensar en el que comprem. El problema és que si no saps fer-li lloc a les coses noves desfent-te de les anteriors, al final es produeix una acumulació que és impossible gestionar. D’aquí venen els típics ‘tinc l’armari ple i res per posar-me”, diu l’experta.

Ara es temps de fer canvi d’armari, i gairebé sempre aprofitem per treure’ns de sobre algunes coses per poder comprar-ne algunes de noves. Però alhora també és molt difícil decidir què llencem i què no.

Aquests són els criteris per decidir què llençar o donar segons l’experta Ana Samper:

 
 



La youtuber Alex Gibert, visita AdolescentsiCat. Es va fer famosa parlant de moda i de tendències, fent hauls i unboxings de roba i complements. Ara, però, ja no només és una influencer de moda, sinó que penja tot tipus de continguts al seu canal: challenges, covers i tota mena de tips i lifehacks. Com sempre, li farem respondre l'interrogatori íntim i li farem superar les proves del programa!  
Arxivat a:
CONSELLS, ordre, consells, armari, roba
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: