Si us agraden els esports, no us podeu perdre aquest partit!

per Redacció, el 9 de maig de 2019 a les 15:58
Us agraden els esports? Sou fans del rugbi? Doncs el 18 de maig, a les 16:30, no us podeu perdre el partit entre els Dragons Catalans i els Wigan Warriors!

Aquell dia el Camp Nou es convertirà en un estadi de rugbi: les porteries es canviaran per tres pals més alts i la pilota rodona passarà a ser ovalada. Tota aquesta transformació es viurà quan francesos i anglesos saltin al camp per enfrontar-se en partit de Super League.


Resultado de imagen de Dragons Catalans gif

A més, hi haurà activitats prèvies (batucada, xanquers...) i l'ambient serà únic. Ah i això no és tot: amb el Carnet Jove teniu un 40% de descompte: les entrades us sortiran per només 15 euros!


Per aconseguir la teva entrada amb el descompte del Carnet Jove has d'entrar a la web del Barça i escriure el codi FCBCARNETJOVE quan compris els tiquets.
Arxivat a:
CARNET JOVE, esports, rugbi
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: