Vols estudiar CAFE? Doncs aprofita aquest simulacre gratuït de les PAP!

per Redacció, el 21 de maig de 2019 a les 10:00
A Preparats, Llestos, Universitat volen ajudar-te a superar les Proves d'Aptitud Personal (PAP) per accedir als estudis de CAFE a INEFC, UVic-UCC, Tecnocampus i EUSES Terres de l'Ebre. Per això, cada any organitzen una Sessió Preparatòria gratuïta en la qual et donaran les eines i les pautes per afrontar les proves físiques amb èxit!

 Quan es fan les sessions preparatòries? El 29 de maig del 2019.


 Què he de fer si hi vull anar? Inscriure't a la web de A Preparats, llestos, universitat – aquí tens el link abans del 24 de maig a les 13 h.

 Què es farà el dia de les sessions preparatòries? Aquest és el planning:


10.00: Trobada a l'edifici de CAFE del Campus de la Zona Esportiva de la UVic-UCC, Vic.
10.00 a 10.30: Resolució de dubtes administratius i normatius.
10.30 a 12.00: Assessorament de les proves de salt horitzontal, llançament de pilota medicinal.
i cursa llançadora ("Course Navette").
12.00 a 13.00: Assessorament de la prova d'adaptació al medi aquàtic.
 


 La sessió tindrà lloc a la Universitat de Vic. Un cop t'apuntis i a mesura que s'acosti la data, rebràs informació sobre la localització i com arribar-hi, així com el material que hauries de dur.

 Si vols fer la prova de la 'Course Navette' hauràs de portar un certificat mèdic on s'especifiqui textualment que "L'aspirant està en condicions de realitzar proves físiques d'esforç màxim".

Si vols començar a preparar ja les PAP pel teu compte segueix el vídeo-tutorial de Preparats, Llestos, Universitat, on veuràs 2 estudiants de CAFE que fan les 4 proves. També hi trobaràs informació sobre les marques a les quals has d'arribar segons sexe i algunes normes a seguir!


Si et queden dubtes per resoldre, pots escriure a l'apartat de Preguntes i Respostes! de Preparats, Llestos, Universitat.

T'agradaria tenir informació de tot allò que fa referència al món universitari?
 Dona't d'alta al web Preparats, Llestos, Universitat per rebre totes les notificacions.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: