5 respostes a preguntes que segurament t'has fet sobre la Formació Professional

per Redacció, el 13 de maig de 2019 a les 17:37
En els comentaris ens acostumeu a demanar que publiquem articles sobre les opcions que teniu un cop acabat l'institut. És per això que avui hem decidit parlar-vos de la Formació Professional (FP) i els seus avantatges.

I és que sovint hi ha poca informació sobre aquests estudis i això pot generar dubtes i confusió. Per tal de resoldre les preguntes més freqüents sobre aquest tema, us hem preparat un resum amb les dades més importants. Aquí el teniu:

 


Si voleu estudiar un FP i gaudir de tots els seus avantatges, podeu fer-ho a Salesians Sarrià. Un centre que aquest curs ha estat reconegut pel Departament d'Educació per l'aplicació de metodologies innovadores en l'ensenyament de la Formació Professional. Salesians Sarrià ofereix als alumnes un ventall molt ampli d'estudis. Per exemple, podeu cursar graus mitjans de gestió administrativa, de sistemes microinformàtics i xarxes... Així mateix, també trobareu molta varietat de graus superiors com el d'energies renovables o el d'automatització i robòtica industrial. A sobre, el centre compta amb un departament d'Escola-Empresa que gestiona una borsa de treball amb 300 ofertes de feina anuals!

Si voleu conèixer Salesians Sarrià i tota l'oferta que ofereix, podeu anar a les sessions informatives que organitza aquest mes de maig i també omplir el formulari que trobareu més avall sense cap compromís. El dimarts 14 a les 19h. es faran les sessions informatives sobre graus mitjans i el dimarts 21 de maig a la mateixa hora, les de graus superiors. Trobareu més informació a la seva web.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: