Així sona la nova cançó d'Ed Sheeran i Justin Bieber: us agrada?

per Redacció, el 10 de maig de 2019 a les 15:50
Ja és aquí la nova col·laboració entre Ed Sheeran i Justin Bieber. Aquest divendres els cantants han publicat nou tema plegats: I don't care, una cançó dedicada a aquelles persones que es fan sentir bé.

No és el primer cop que els artistes treballen junts: el 2015 tots dos van escriure i compondre Love yourself, un tema que es va convertir en un èxit a nivell mundial.

A més a més, aquest 2019 també havien coincidit en el projecte de Lil Dicky titulat Earth, un tema en què hi van col·laborar més de 30 artistes i que volia conscienciar sobre el canvi climàtic.


Què en penseu de la nova cançó que han tret? Us agrada?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: