patrocinat

Si t'agradaria dedicar-te al món de la gastronomia, has de llegir això

per Redacció, el 12 de maig de 2019 a les 10:00
Quan estudiem tots volem posar en pràctica el que estem aprenent. I és que l'experiència és un aspecte clau a l'hora de trobar feina. És per això que centres com el Campus CETT-UB donen molta importància a la part pràctica a l'hora d'ensenyar els alumnes, i no només això, sinó que també els fan participar en esdeveniments reals perquè estiguin preparats pel món laboral.

Per exemple, aquest divendres una vintena d'alumnes i professors de cuina voluntaris del Campus CETT-UB van preparar de manera gratuïta el sopar de clausura per a un centenar de persones de la "Refresh Conference 2019", un esdeveniment on es tracten temes de malbaratament alimentari i es busquen estratègies per reduir-lo. És per aquest motiu que el menú es va elaborar a partir d'aliments de qualitat recuperats que es van recollir el mateix divendres al matí a Mercabarna.

 

Amb aquesta iniciativa, el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de la Universitat de Barcelona vol posar el focus en la sostenibilitat alimentària. És per això que des de fa tres anys col·labora amb la Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA) en diferents activitats com xerrades informatives, com per exemple la participació en la Jornada Zero Food Waste el novembre de l'any passat i amb aquesta contribució conjunta en la "Refresh Conference 2019".


La veritat és que està molt bé que hi hagi centres que es preocupin per aquest tema, ja que cada any, a la Unió Europa, es malbaraten 88 milions de tones d'aliments!

Si vols saber més sobre el Campus CETT-UB i t'agradaria formar-te en cuina i gastronomia, vés ja a la seva web i mira tota l'oferta que ofereixen. El centre imparteix Cicles Formatius, Grau Interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques (UB-UPC) i Màsters Oficials i especialitzats de la Universitat de Barcelona (UB). Amb 50 anys de trajectòria i sent líder del sector, el CETT es distingeix per fer partícip a l'alumne en accions i esdeveniments com aquest gràcies als més de 99 convenis amb empreses arreu del món". Informa't ja a través d'aquest enllaçTambé pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: