Per què aquesta famosa marca no fabrica bikinis de talla L ni XL?

per Adolescents.cat, el 19 de maig de 2019 a les 11:40
Fa pocs dies la periodista Paula Llanos, de la revista Elle, va escriure un article fent una reflexió entorn els biquinis i banyadors de la marca d’Inditex, Stradivarius.

Com explica la periodista, aquest cap de setmana Stradivarius va llançar la seva col·lecció de biquinis i banyadors. La sorpresa va ser que a l’entrar a la web per mirar-se’ls, va comprovar que cap d’ells, CAP, es venia més enllà de la talla M. Només pots comprar biquinis i banyadors d’aquesta marca si ets una S o una M, si fas una talla més gran ja no tens opció.

Tal com diu Llanos, “sembla increïble que el 2019, haguem de parlar d’aquest tema. D’un tema que ja hauria d’estar més que superat i evolucionat”.
 

Just la setmana passada celebràvem que H&M està apostant per ampliar el ventall de talles i promocionar els biquinis i banyadors amb models de cossos diferents.

I per què Stradivarius només ven la seva línia de bany en S i M? No és perquè s’hagin esgotat talles, així que no entenem res. Si una de nosaltres fa una talla més gran de la 95 de sostenidor, ja no trobarà cap opció entre aquests banyadors i biquinis.

Seguim sense saber per què passa això, però està clar que ho hem de reivindicar, perquè totes les persones, amb les diferents talles i cossos, hauríem de poder tenir les mateixes opcions.

Què en penseu de tot plegat?


 
 



L'actriu Mireia Oriol, una de les protagonistes de Les de l'hoquei, visita AdolescentsiCat. Parlem amb ella sobre el seu paper a la sèrie de TV3 i també sobre la seva carrera. Com sempre, li farem respondre l'interrogatori íntim i li farem superar les proves del programa!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: