Aquests els 14 famosos amb qui tenim més fantasies sexuals segons un estudi

per Adolescents.cat, el 17 de maig de 2019 a les 10:46
T’has preguntat mai qui són els famosos que més apareixen a les fantasies sexuals dels espanyols?

Un estudi  realitzat per la companyia de benestar sexual, Tenga, ha respost aquesta pregunta. Han fet un informe anomenat “el baròmetre de l’Auto-plaer 2019”, que ha revelat que els espanyols tenen fantasies amb figures públiques tant nacionals com internacionals.

Per fer l’estudi es van agafar 10.000 homes i dones de nou països diferents, també ha revelat que el 93% dels espanyols s’ha masturbat alguna vegada. Després hi ha els anglesos (91%), els alemanys (89%), els americans (84%), els francesos (82%), taiwanesos (80%), coreans i japonesos (76%) i els xinesos (73%).

A més, s’ha vist que els 14,8 anys és l’edat mitja en què es comencen a masturbar els espanyols i espanyoles. En concret, els homes a les 13,5 i les dones als 16,2.

Aquests són els famosos i famoses amb qui tenen més fantasies els espanyols i espanyoles:

 
 



L'actriu Mireia Oriol, una de les protagonistes de Les de l'hoquei, visita AdolescentsiCat. Parlem amb ella sobre el seu paper a la sèrie de TV3 i també sobre la seva carrera. Com sempre, li farem respondre l'interrogatori íntim i li farem superar les proves del programa!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: