Així es dirà el fill d'aquests dos famosos, t'agrada?

per Adolescents.cat, el 20 de maig de 2019 a les 08:07
Fa poc més d’una setmana, Kim Kardashian i Kanye West van donar la benvinguda al seu quart fill. La parella de famosos el va voler mostrar a Instagram amb la imatge d’una conversa que van tenir el dia de la mare, dia que va arribar el fill, i del nom del nadó: Psalm.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Psalm West ‬

Una publicación compartida de Kim Kardashian West (@kimkardashian) el


Si et preguntes què vol dir Psalm exactament, has de saber que és un nom religiós, ja que significa “salm” definit com: Càntic hebreu dels cent cinquanta que constitueixen un dels llibres de l'Antic Testament, emprat com a pregària i cant religiós en les litúrgies jueva i cristiana.

Ja se sap que Kim Kardashian i, sobretot, Kanye West són religiosos, però no sabíem que ho eren tant. De fet, el segon dels seus fills també té un nom religiós: Saint.


Kim Kardashian ha tingut aquest últim fill a través de gestació subrogada. És a dir, s’agafa l’esperma del pare i l’òvul de la mare, es fecunden i es gesten dins el cos d’una altra dona.

Què en penseu, us agrada el nom?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: