Això és el que pensa en Miki sobre el seu resultat a Eurovisió

per Adolescents.cat, el 20 de maig de 2019 a les 09:08
Just després dels nervis del festival d’Eurovisió, en Miki va respondre a tots els i les periodistes que l’esperaven per fer ronda de preguntes. I una cosa és segura, i és que en cap moment va perdre l’alegria i el somriure!

Ja sabem el que passa amb Espanya. Si és que ja ho sabem i sembla que no escarmentem. Cada any sembla que canviarà, jo el primer. Anem dient ‘top 10, top 5’, però...”, deia en Miki.


“Jo crec que ens ho mereixíem, sincerament. Potser és egoista dir això, però la cançó és la que més ha gaudit la gent, la que més ha ballat, la que més cantat... Però bé, ja està”, afegia el cantant de Terrassa.



Per acabar i posar-hi humor en Miki va dir que l’any que ve aconsellarà que quan es mogui la bandera “s’asseguri que està ben agafada”. Si no enteneu de què va, mireu això:
 
Sigui com sigui, en Miki ho va petar molt i per nosaltres és el guanyador!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: