patrocinat

T'agradaria treballar en un festival?

per Redacció, el 27 de maig de 2019 a les 18:09
Què, amb ganes d'encetar la temporada de festivals? Doncs guardeu-vos el 10 de juny. I és que aquell dia se celebra el Festival Microfusa, una festa plena de bona música i amb un ambient immillorable.

On es fa?
A la mítica sala Apolo de Barcelona a partir de les 19:00 hores. Si hi voleu anar l'únic que heu de fer és apuntar-vos i descarregar-vos una invitació en aquest link.

Qui hi actua? Hi podreu escoltar artistes com Adala i Senyor Oca. I això no és tot, també tindreu l'oportunitat de veure damunt l'escenari alumnes del curs de Producció Musical de Microfusa. De fet, ells i els estudiants de la diplomatura de Tècnic de So són els encarregats d'organitzar i sonoritzar el festival. És el seu examen final abans d'obtenir el títol.

 

T'agradaria muntar i actuar en un festival com faran ells?
Doncs et donem més detalls sobre els cursos que ofereix Microfusa: 

1. Formar-te com a tècnic de so
 

 El curs, de dos anys de durada, ofereix totes les eines per arribar a ser un professional del So en àmbits com: l'estudi d'enregistrament i la sonorització d'espectacles en viu, la sonorització en cinema i televisió o qualsevol producció en Internet i realitat virtual. A a més a més, Microfusa també ofereix altres cursos relacionats amb aquest àmbit com el de Sonorització d'Espectacles en Viu, que et prepara per treballar en instal·lacions de so professional en concerts musicals. 

Què aprendràs en el curs de Tècnic de So?

 Et convertiràs en un expert dels euips d'àudio, enrutament de senyal, consoles digitals i anàlogues, micròfons, processament de senyals i Fx d'àudio, amplificadors i sistemes d'altaveus.

T'ensenyaran tot el que has de saber sobre les tècniques de mescla i gravació.

 Descobriràs com funciona la post-producció d'àudio per a cinema i televisió: ambient musical, sistemes de tecnologia per broadcast, tècniques de doblatge, diàlegs, tècniques d'enregistrament de micròfons, etc.

 Aprendràs a sonoritzar esdeveniments en directe: sistemes de so per a altaveus (Arrays lineals, EAW adaptative), monitoratge d'escenaris, xarxes digitals, consoles d'àudio en viu, etc.

Tindràs l'oportunitat d'estudiar a Anglaterra: un cop acabat aquest cicle és possible finalitzar un grau universitari (BA Hons)* a Anglaterra, accedint directament al tercer curs de la Solent Southampton University.

 Quines sortides laborals té?

Quan acabis aquest curs podràs fer de tècnic de so en festivals, concerts, espectacles...també podràs treballar en el món del cinema i la televisió i en estudis de gravació amb artistes. 

 Com puc saber més sobre aquest curs?
Pots omplir, sense cap comprimís, el formulari que trobaràs en aquest link i l'equip de Microfusa es posarà en contacte amb tu.


2. Formar-te com a productor musical
 

 Aquest cicle formatiu de dos anys ofereix la millor preparació per treballar en un entorn professional, fent servir les eines i els suports tecnològics utilitzats tant a l'entorn de la música electrònica com en les gravacions d'instruments acústics i les mescles realitzades en estudis d'enregistrament professionals.

Què aprendràs en el curs de Producció musical?

Treballaràs amb profunditat els principis del llenguatge i la composició musical.  

 T'ensenyaran a utilitzar les diferents tecnologies d'àudio: sistemes d'àudio en un estudi d'enregistrament professional, electrònica, taules de mescla, micròfons, etc.

 Descobriràs com funciona la indústria de la música i el negoci: contractes, promoció, drets, etc.

 Milloraràs el teu anglès: el curs compta amb classes d'anglès amb un professor natiu i productor musical, les quals t'ajudaran a preparar possibles exàmens d'accés universitari i ampliar el llenguatge tècnic.

 Tindràs l'oportunitat d'estudiar a Anglaterra: un cop acabat aquest cicle és possible finalitzar un grau universitari (BA Hons)* a Anglaterra, accedint directament al tercer curs de la Solent Southampton University.

 Quines sortides laborals té?
Un cop acabis podràs ser productor de música electrònica i/o d'artistes i grups musicals; compositor i productor en el món de la indústria dels videojocs i l'entreteniment (cinema, sèries...); tècnic de mescles...i moltes altres professions més vinculades a l'àmbit de la música.

 Com puc saber més sobre aquest curs?
Pots omplir, sense cap comprimís, el formulari que trobaràs en aquest link i l'equip de Microfusa es posarà en contacte amb tu.





 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, Microfusa, música
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: