Per què no ens esperem una noia fent aquesta feina?

per Redacció, el 27 de maig de 2019 a les 15:10
La youtuber Àlex Gibert ha acceptat el repte #challengeindustria que li va proposar la Suu: ho ha deixat tot per un dia i se n'ha anat a fer de tècnica d'instal·lacions de fred i calor a l'empresa Sat Remolar.

I què fa exactament un tènic/a d'instal·lacions? Doncs com podeu veure en el vídeo, els professionals d'aquest àmbit estan especialitzats en la gestió i supervisió del muntatge i del manteniment d'instal·lacions d'aigua, aire condicionat, calefacció, ventilació i energies renovables en edificis i indústries.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquesta setmana la participant del ##ChallengeIndústria de @dibacat és l' @aleex3, que ha acceptat el repte de la SUU i durant una jornada ha fet de Tècnica d'Instal·lacions de fred i calor 👏🏽 Ho ha fet a l'empresa #SATRemolar de El Prat de Llobregat (@elprateconomia) 📍 Aquí podeu veure què és el que ha fet, comprovar si ha superat el repte i saber qui és el proper reptat del challenge 😮 Si vols més info d’aquests estudis la trobaràs al link de la bio ⬆⬆ #baixllobregat #elprat #elpratocupacio #donesIndustrials #industria40 #jovullser #challengeIndustria #ocupacioindustria #FPCAT #DesenvolupamentLocal #Logística #baixoli

Una publicación compartida de Adolescents.cat (@adolescents_cat) el


Es tracta d'un ofici que molts cops s'associa, erròniament, a la força física i al sector masculí. I per què diem erròniament? Doncs perquè en el vídeo podeu observar com l'Àlex fa servir més la destresa, que no pas la força: revisa quin és l'error i un cop detectat, canvia amb cura la peça espatllada.
 

L'Àlex deixa clar, doncs, que no és una feina física destinada únicament als nois i anima a trencar els estigmes que encara envolten el món de la indústria.

Així doncs, ja sabeu, si sou manetes i us agrada fer les coses amb qualitat, aquesta pot ser la vostra professió! Si voleu saber més sobre aquest ofici, més avall trobareu algunes dades que us poden interessar. Ah, i d'aquí poc, si el Malbert accepta el repte, us seguirem descobrint l'àmbit de la indústria.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: