patrocinat

Vols guanyar un carnet de conduir gratis?

per Redacció, el 28 de maig de 2019 a les 07:40
Sabem que molts ja comenceu a pensar en apuntar-vos a l'autoescola però no acabeu de trobar el moment. Doncs us hem de dir que des d'Adolescents.cat i gràcies als amics de RACC Autoescola, us ho volem posar molt fàcil.

Hem decidit regalar un carnet de conduir entre tots els que participeu en aquest concurs! T'expliquem què has de fer per participar i amb una mica de sort, emportar-te un premi com aquest: la teòrica i la pràctica del carnet de cotxe.
 

PAS 1: Respon les preguntes sobre conducció que trobaràs a continuació. No pateixis si no saps totes les respostes, per això participes en un concurs per guanyar un carnet de conduir!

PAS 2: Un cop fet el test, omple el formulari que trobaràs més endavant amb les teves dades personals i així et podrem localitzar si ets el/la guanyador/a.

PAS 3: És imprescindible que segueixis el compte d'Instagram @raccautoescuela. 


 


Per cert, encara que no sigui el guanyador, t'hem de dir que els amics del RACC Autoescola han tingut un detall per a tots els usuaris d'Adolescents.cat: Si entres a raccautoescola.cat tindràs un 10% de descompte amb el codi ADOLESCENTS2019. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: