7 sèries noves per començar aquest juny

per Redacció, el 26 de maig de 2019 a les 10:00
Aquest juny totes les plataformes estrenen noves sèries i algunes tenen molt bona pinta. Us en fem un llistat per si us ve de gust començar-ne alguna:


 


Versió sense playbuzz


Sèries noves

Doom patrol
La sèrie es basa en un dels grups de superherois més estimats de DC: Robotman, Larry Trainor, Rita Farr i Crazy Jane. Tots ells van patir accidents terribles que els van atorgar habilitats sobrenaturals, però que també els van deixar marcats i traumatitzats. On la puc veure? HBO. Quan? A partir del 5 de juny.

NOS4A2 (Nosferatu)
La sèrie, basada en una novel·la de Joe Hill (fill d' Stephen King), se centra en la història de Vic McQueen, una jove artista que descobreix que té una misteriosa capacitat per trobar objectes perduts...On la puc veure? AMC i Movistar+. Quan? A partir de 5 de juny.

The act
Aquesta sèrie ens explica la relació entre Dee Dee, una mare extremadament protectora i tòxica, i la seva filla Gypsy Blanchard, la qual intenta trobar la independència. On la puc veure? Starzplay. Quan? A partir del 14 de juny.

Euphoria
La ficció, protagonitzada per Zendaya, se centra en la vida d'un grup d'adolescents i les seves primeres experiències amb el sexe, les drogues i l'amor. On la puc veure? HBO. Quan? A partir del 17 de juny.

Sèries que tornen
Black Mirror (Temporada 5)
Black Mirror torna amb tres històries sobre com la tecnologia pot influir en les nostres vides i canviar-les per complet. Un dels nous episodis està protagonitzat per Miley Cyrus, que ha retornat al món de l'actuació després d'un temps allunyada del cinema i la televisió. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 5 de juny.

Dark (Temporada 2)
Després de l'èxit de la seva primera temporada, aquesta sèrie alemanya torna per portar-nos al futur i descobrir-nos connexions i secrets amagats que no van sortir a la llum durant la primera temporada. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 21 de juny.

Paquita Salas (Temporada 3)
Paquita Salas, interpretada per Brays Efe, torna a la feina i es veu obligada a enfrontar-se al món dels influencers i els curtmetratges. Tan ella com la resta de personatges s'adonaran que reinventar-se no és tan senzill. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 28 de juny.



L'actriu Joana Vilapuig, protagonista de la icònica sèrie juvenil “Polseres vermelles”, visita AdolescentsiCat. Filla de l’artista plàstic Oriol Vilapuig i amb una germana també actriu, li preguntarem què significa viure en aquest ambient ple de creativitat i talent. La Joana no para de fer teatre i cinema, i també volem en quins projectes està immersa.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: