Aquesta és l'última tendència d'ungles a Instagram, i ens està flipant

per Adolescents.cat, el 24 de maig de 2019 a les 10:53
A la redacció ens encanta pintar-nos les ungles, és per això que de tant en tant mirem quines són les últimes tendències de manicures a Instagram. La que us portem avui ens flipa moltíssim per la primavera i sobretot per a l'estiu!

Es diuen "rainbow nails" i n'hi ha moltíssimes versions diferents, algunes més fàcils i altres més complicades i atrevides. Quines t'agraden més?

 
 



L'actriu Joana Vilapuig, protagonista de la icònica sèrie juvenil “Polseres vermelles”, visita AdolescentsiCat. Filla de l’artista plàstic Oriol Vilapuig i amb una germana també actriu, li preguntarem què significa viure en aquest ambient ple de creativitat i talent. La Joana no para de fer teatre i cinema, i també volem en quins projectes està immersa.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: