Logotip de Adolescents.cat

Et preocupa la sele? Exàmens d'anys anteriors i especial Història!

per Redacció, el 2 de juny de 2019 a les 10:00
La selectivitat és a tocar: els dies 12, 13 i 14 de juny milers d'adolescents faran les PAU. Si ets un d'ells, tranquil, encara tens temps per estudiar i acabar de preparar-te.

De fet, et proposem que aquests últims dies practiquis amb els exàmens de selectivitat i les respostes dels anys anteriors. És una molt bona manera de posar-te a prova i t'ajudarà a no estar tant nerviós quan arribi el dia.


Al web de Preparats, Llestos Universitat tenen un recull d'exàmens, i les seves solucions, que et pot ser molt útil. L'únic que has de fer és cercar per assignatura, any i mes (juny o setembre) i descarregar-te l'examen amb o sense les respostes. Així de fàcil!

Ah, i això no és tot. A Preparats saben que l'examen d'Història de la selectivitat és un dels que fa més por de tots. És per això que han fet el vídeo que trobareu més avall amb tips i consells imprescindibles per saber com estudiar i què fer durant l'examen!



Si et queden dubtes per resoldre, pots escriure a l'apartat de Preguntes i Respostes! de Preparats, Llestos, Universitat.

T'agradaria tenir informació de tot allò que fa referència al món universitari?
 Dona't d'alta al web Preparats, Llestos, Universitat per rebre totes les notificacions.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: