Logotip de Adolescents.cat

Vols renovar l'armari sovint sense gastar-te gaires diners? Hi ha una manera de fer-ho!

per Adolescents.cat, el 28 de maig de 2019 a les 10:10
Des que existeix el  “fast-fashion” i Instagram, sembla que tots i totes haguem de renovar el nostre armari constantment. Però siguem sincers/es, això val bastants diners i a sobre no és sostenible.

Davant d’aquest fenomen, cada cop més gent va prenent consciència sobre el consum de moda. És per aquesta raó que també han començat a aparèixer botigues online de compra-venda de roba. D’aquesta manera fas una aposta per la sostenibilitat i t’estalvies diners. Pots vendre allò que ja no et poses d’una manera ràpida i aconseguir peces de 2a mà i vintage.

Aquí us deixem quatre botigues online on podeu comprar i vendre roba de segona mà! Ho heu fet algun cop? Expliqueu-nos la vostra experiència i què n’opineu!

 
 



L'exconcursant d'OT, Carlos Right, visita AdolescentsiCat. Ve a presentar-nos el seu primer àlbum: 'Atracción'. Carlos Right ens cau molt bé i ens enamora amb el seu somriure, però no s'escapa dels jocs que li tenim preparats ni de respondre TOTES les preguntes del nostre temut interrogatori íntim.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: