Per què aquest famós ha tancat el seu compte d'Instagram?

per Adolescents.cat, el 28 de maig de 2019 a les 10:39
Maluma és conegut per diverses polèmiques, i recentment ha estat protagonista d'una altra que l'ha portat a tancar el seu compte d'Instagram.

Què ha passat aquest cop? El cantant colombià va penjar una foto a Instagram on se'l veu amb un cadell de lleó, un animal salvatge que en aquest cas estava en un entorn de captivitat.


Els usuaris d'Instagram el van criticar durament per tenir l'animal fora del seu hàbitat natural i li van deixar comentaris com: "millor en llibertat" o "torna'l on viu". Algunes persones fins i tot el van acusar de maltracte animal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Soy demasiado hermosa” att: #MalaMiaBJWT 🦁

Una publicación compartida de MALUMA (@maluma) el


Maluma va respondre de forma contundent a stories dient que l'animal pertany al refugi mexicà Black Jaguar White Tiger i va dir: "Per què hi ha gent tan estúpida que creu que és una mascota meva. No enteneu que aquest animal estava allà perquè l'estaven ajudant, l'havien rescatat. Si no, estaria mort".

En un altre stories el cantant de reggaeton va explicar que és "animalista" i que mai recolzaria el "tràfic d'animals". Maluma afegia: "com els entra al cap que jo pugui tenir un lleó de mascota? Per què en lloc d'estar escrivint estupideses, al·legant i jutjant, per què no surten al carrer i compren menjar pels gossos que ho necessiten? Per què no van i salven animals? Que deixin de criticar i no siguin ignorants".

Després de tot això, Maluma no va poder amb les crítiques i va tancar el seu compte d'Instagram durant unes hores, però ara ja torna a estar obert.



L'exconcursant d'OT, Carlos Right, visita AdolescentsiCat. Ve a presentar-nos el seu primer àlbum: 'Atracción'. Carlos Right ens cau molt bé i ens enamora amb el seu somriure, però no s'escapa dels jocs que li tenim preparats ni de respondre TOTES les preguntes del nostre temut interrogatori íntim.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: