Les conductes de risc i hàbits poc saludables dels joves a Catalunya

per Redacció, el 29 de maig de 2019 a les 10:05
A finals d'abril us explicàvem que la Diputació de Barcelona havia publicat l'informe Enquesta d'hàbits relacionats amb la salut a alumnes de 4t d'ESO de la demarcació de Barcelona. El document recull els resultats de les enquestes realitzades a més de 8.000 alumnes de 41 municipis catalans entre 2015 i 2017.

I quines dades s'hi poden trobar? Doncs l'informe estudia diferents conductes relacionades amb la salut dels adolescents com els hàbits d'alimentació, el consum d'alcohol, el consum de cànnabis i les relacions afectives i sexuals, entre molts altres.

Per tal de conèixer més sobre aquest estudi vam parlar amb el Lluís Camprubí, un dels seus autors. En el text d'avui ens centrarem en els resultats sobre les conductes de risc i els hàbits poc saludables. Aquest, és el tercer article temàtic que publiquem sobre l'estudi: podeu consultar els dos anteriors en els enllaços que us deixem a continuació - article sobre hàbits sexuals / article sobre hàbits alimentaris -. 

Aquí teniu el resum que hem preparat sobre les conductes de risc i els hàbits poc saludables:

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: