10 pel·lícules mítiques que havien d'estar protagonitzades per actors i actrius diferents

per Redacció, el 29 de juny de 2019 a les 10:00
Sovint els actors i actrius es veuen obligats a rebutjar papers perquè estan participant en altres projectes. Altres cops, però, es neguen a aparèixer en una pel·lícula perquè el guió no els convenç o el seu personatge no els agrada. Us portem una llista d'artistes que van dir "no" a papers mítics del cinema. Us imagineu com haurien estat aquests films si els haguessin interpretat ells i elles?

 


Versió sense playbuzz


Anne Hathaway va dir no a El lado bueno de las cosas. El paper el va acabar interpretant Jennifer Lawrence.

Emma Watson havia de ser la protagonista de La la land, però va rebutjar el projecte perquè ja s'havia compromès amb Disney per La Bella y la Bestia. Al final Emma Stone es va posar en la pell de la protagonista.

Emily Blunt va estar a punt de ser la Viuda Negra a Los Vengadores. Finalment, però, no va voler el paper i se'l va endur Scarlett Johansson.

Will Smith va deixar passar l'oportunitat de ser el protagonista de Matrix. Keanu Reeves va ocupar el seu lloc.

En un principi no havia de ser Julia Roberts qui interpretés la Vivian a Pretty Women. Abans li van oferir el paper a Meg Ryan, que el va rebutjar.

Us imagineu Gwyneth Paltrow protagonitzant Titanic? Doncs això era el que volien els seus creadors, però ella s'hi va negar i al final la pel·lícula va anar a parar en mans de Kate Winslet.

Charlie Hunnam no va voler aparèixer a 50 sombras de Grey. Jamie Dornan va acabar sent Christian Grey. 

Un dels papers més mítics de Harrison Ford és el de Hans Solo a Star Wars. El va aconseguir, però, perquè Al Pacino el va rebutjar.

Jim Carrey no va poder acceptar el paper de Jack Sparrow a Piratas de Caribe perquè estava rodant una altra pel·lícula. Finalment va ser Johnny Depp qui es va quedar amb el personatge.

Leonardo DiCaprio tampoc havia de protagonitzar Titanic en un principi... Els productors volien l'actor Matthew McConaughey.
Arxivat a:
CINEMA I TV , actors, cinema
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: