Logotip de Adolescents.cat

Alerten d'un nou i perillós repte viral entre els adolescents

per Redacció, el 30 de maig de 2019 a les 12:21
Alarma per un nou i perillós repte viral en escoles i instituts: "el joc de la mort". Segons ha explicat la Policia de Granada, aquesta pràctica ha estat detectada en diversos centres de la zona i consisteix en "escanyar" a algú envoltant-lo amb els braços.

El cas ha arribat a les autoritats a través d'una denúncia realitzada a les xarxes socials, en què es podia veure un grup d'adolescents estrenyent el coll a un jove.


Davant d'aquests fets, la policia ha volgut advertir de les greus conseqüències que pot tenir aquest "joc" amb el següent tuit: "Qui juga amb la mort, pot acabar matant a algú. Deixar sense oxigen un cervell pot ocasionar convulsions per danys neuronals irreparables i fins i tot la mort. Això no és cap joc ni té gens de gràcia".
 
Per tant si mai veieu a algú portant a terme aquesta pràctica, alerteu-ne. Aquest tipus de "reptes" haurien de desaparèixer per sempre. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: