4 consells per evitar que el mòbil no se't faci malbé amb la calor

per Redacció, el 30 de maig de 2019 a les 13:21

Comença la calor i l'època de platja. És per això que volem recuperar un article que vam publicar l'estiu passat amb alguns consells per protegir el mòbil sol, de la sorra i de la humitat i així evitar que es faci malbé.
 


Versió sense playbuzz:

Protegeix-lo del sol i la sorra
A causa dels raigs solars el mòbil es pot sobreescalfar, ocasionant danys interns en l'aparell. Així que és millor deixar-lo a l'ombra i evitar que estigui sotmès a temperatures molt elevades. Pel que fa a la sorra, si no vigilem, ens la podem trobar entre els marcs de la pantalla, en els altaveus, en les entrades dels auriculars i de la bateria, entre d'altres, que poden perjudicar el funcionament del dispositiu.

Els perills de l'aigua
No cal que ens caigui el mòbil a l'aigua perquè es faci malbé. Manipular-lo amb les mans molles pot fer que alguna gota malmeti el dispositiu. És més, l'alta humitat de la platja pot produir els mateixos efectes que una caiguda al mar. És per això que es recomana guardar-lo dins la bossa, o bé guardar-lo dins una funda submergible, des de la qual podem utilitzar el dispositiu, fins i tot, sota l'aigua. Una altra opció són les carcasses cuirassades, que protegeixen les entrades dels auriculars, de la targeta micro USB i del carregador de bateria.

No deixis el mòbil el cotxe
Si vas amb cotxe a la platja o la piscina, no t'oblidis d'agafar el mòbil i no deixar-lo al cotxe. A l'estiu, la temperatura interior d'un vehicle aparcat al sol pot arribar a ser de 50 ºC, més de 10 ºC per sobre de la temperatura màxima recomanada per la majoria de fabricants d'smartphones.

No et posis el mòbil a la butxaca
Com hem dit, les temperatures extremes – més de 40 ºC- poden malmetre els nostres smartphones. Per tant, millor allunyar-los de les nostres butxaques, ja que la nostra calor corporal els pot sobrecalfar.
Arxivat a:
CONSELLS, mòbils, mòbil
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: