Malbert et descobreix què s'amaga darrere aquest objecte que veus cada dia

per Redacció, el 3 de juny de 2019 a les 15:00
T'has preguntat alguna vegada d'on surten els objectes que et trobes cada dia pel carrer, com ara les papereres? Doncs el Malbert t'ho descobreix en el vídeo que trobaràs més avall.

El youtuber ha acceptat el repte #challengeindustria que li va proposar l'Àlex Gibert i se n'ha anat a fer de programador amb control numèric a l'empresa Trevi. Encara que potser aquesta professió no et soni, es tracta d'un ofici cada cop més habitual en la indústria, ja que programar és clau per a preparar tot allò que fa possible la fabricació d'un objecte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquesta setmana el participant del #ChallengeIndústria de @dibacat és @itsmalbert 🤩, que ha acceptat el repte de l' @aleex3 i durant tot un dia ha fet de Programador amb Control Numèric a Tallers Trevi d' Igualada. En Malbert semblava que portés allà tota la vida 😎; a veure si la persona a qui ell ha reptat supera el proper #ChallengeIndústria de la mateixa manera... 🧐 Si vols més info d’aquests estudis la trobaràs al link de la bio ⬆⬆ #anoia #igualada #tallerstrevi #jovullser #ocupacioindustrial #indústria #vocacions #futurprofessional #mancomunitat #donesindustrials #industria40 #ItsMalbert #oil #ReinMet #metall #industria #economieslocals #mancomunitatconcaodena @ueanoia

Una publicación compartida de Adolescents.cat (@adolescents_cat) el

Exactament, doncs, què fa un programador amb control numèric? La tasca principal dels i les professionals en aquest àmbit és donar ordres, mitjançant un ordinador, a les màquines que s'encarreguen de produir de manera automàtica.

De fet, això és precisament el que fa el Malbert: programa una màquina perquè fabriqui amb exactitud la paperera que ha dissenyat. I com pots veure, no ho fa gens malament. 

Tenint en compte tot el que t'hem explicat, i tal com diu el Malbert,  és estrany "que falti gent en aquest sector", i encara més sabent que aquest ofici serà un dels més demandats per les empreses. I és que el treball col·laboratiu entre les persones i les màquines formarà part de la revolució tecnològica que ja està canviant la manera de treballar en la indústria. Si t'has quedat amb ganes de saber més sobre aquest ofici, més avall trobaràs algunes dades que et poden interessar.  Ah, i d'aquí poc, si la Gemma Pérez accepta el repte, et seguirem descobrint l'àmbit de la indústria.


 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: