Descobreix quina nota necessites per entrar a la universitat que vols

per Redacció, el 31 de maig de 2019 a les 10:04
Ja queda poc per la selectivitat. El 12, 13 i 14 de juny centenars d'estudiants fareu les proves d'accés a la universitat, també conegudes com a PAU. 

Si aquest any us examineu i voleu saber quina nota de tall necessiteu per entrar a la universitat on voldríeu, és aconsellable que consulteu les notes de tall del 2018. D'aquesta manera podreu tenir una idea de la valoració que us fa falta. Com ja sabeu les notes de tall del 2019 no es faran públiques fins després de la selectivitat, si bé el més probable és que siguin molt similars a les del curs anterior.


Al web d'Universitats de la Generalitat de Catalunya podeu trobar un llistat amb totes les notes de tall del 2018. Per consultar-lo, feu clic aquí. A continuació us deixem amb un rànquing de les notes de tall més altes del curs de l'any passat:



Copy: Ús de les xarxes socials per part dels adolescents

Infogram
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: