Logotip de Adolescents.cat
tecnologia

Google i Youtube cauen a nivell mundial

El servei de les dues companyies ha començat a patir deficiències a partir de les nou del vespre d'aquest diumenge

per NacióDigital, el 2 de juny de 2019 a les 22:22
Google i Yotube pateixen caigudes dels seus servidors a nivell mundial. Segons assenyalen diversos portals que controlen i monitoritzen el funcionament d'aquestes plataformes, al voltant de les nou del vespres s'han començat a notificar alertes per tot el món, com es pot veure en el mapa, en el cas de Google.
 

Mapa de la caiguda de Google Foto: Downdetector



Les caigudes més importants han estat a Europa i als Estats Units, amb una elevada xifra de notificacions, alarmes i deteccions de pèrdua del funcionament. Rússia també s'ha vist afectada, com els servidors a Espanya i Catalunya, en especial amb Google. El servei de YouTube està afectat també des de la mateixa hora. El mapa de la plataforma de vídeos també adverteix de les caigudes arreu del planeta.

 

Mapa de la caiguda de Youtube Foto: Downdetector

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: