La confessió d'aquesta influencer ha deixat en xoc Instagram

per Redacció, el 3 de juny de 2019 a les 10:28
Molts cops el que veiem a Instagram no reflecteix la realitat i la història que us explicarem a continuació n'és una prova. Tot va començar fa unes setmanes quan la influencer @arii, amb gairebé 3 milions de seguidors a Instagram, va posar en marxa la seva pròpia marca de roba.

Fins aquí tot normal. La sorpresa va arribar uns dies més tard quan la noia es va adonar que pràcticament ningú havia comprat les seves samarretes. Així ho va explicar ella mateixa a través d'un post que començava així:


"Hola em trenca el cor haver d'escriure això. Com tots sabeu he llançat la meva marca de moda. M'hi he esforçat molt. He llogat un fotògraf i un maquillador per les sessions de fotografies, ho he hagut de planejar tot amb setmanes d'antelació, he reservat un estudi privat...".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

look like i’m ready to race🏎 @fashionnova

Una publicación compartida de arii (@arii) el



Malgrat tot l'esforç, però, la influencer no va aconseguir vendre ni 36 samarretes, la xifra que necessitava perquè el negoci li sortís rendible.

Un fet que demostra que tenim molts seguidors a Instagram no és sinònim d'èxit i que ha fet reflexionar els usuaris. Què en penseu?
 


La fotògrafa Marta Mas, visita AdolescentsiCat. Ens explicarà si ha estat molt difícil fer-se un lloc i com diferenciar-te en un món tan competitiu com el de la fotografia. Carlos Cuevas i altres actors catalans ja formen part del seu book.
Arxivat a:
TENDÈNCIES, influencer
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: