Festa del Cine 2019: 6 pelis que no et pots perdre

per Redacció, el 4 de juny de 2019 a les 13:12
Un cop més se celebra la Festa del Cinema: 56 sales de tota Catalunya rebaixen a la meitat les entrades i es pot gaudir de les pel·lícules per un preu de 2,90 euros. Una promoció que dura fins aquest dimecres i que es tornarà a repetir a la tardor. Si teniu previst aprofitar el descompte, us portem unes quantes recomanacions:


 


Versió sense playbuzz

John Wick: Parabellum
Torna als cinemes aquesta saga d'acció protagonitzada per Keanu Reeves. En aquesta tercera part, el protagonista s'haurà d'enfrontar als seus enemics després d'assassinar un membre de l'organització a la qual pertanyia. 

Rocketman
Si us agraden els musicals, aquesta és la vostra pel·lícula. El film explica la vida del cantant Elton John: des dels seus inicis al seu ascens, passant pels seus anys més complicats.

Aladdin
Si encara no l'heu anada a veure, us la recomanem: aquesta adaptació del clàssic de Disney amb actors reals enamora.

La corresponsal
Basada en fets reals, se centra en la història de Marie Colvin, una periodista coneguda mundialment per cobrir diverses guerres. Si us agraden els films biogràfics, us encantarà.

Casi imposible
Aquesta comèdia romàntica comença quan el Fred es troba inesperadament amb el seu primer amor, la Charlotte: una de les dones més influents del món. Tots dos comencen a treballar junts, però les coses no surten com ell esperava...

El hijo
En aquesta pel·lícula de terror un jove amb superpoders arriba a la Terra disposat a canviar-la, però no precisament en el bon sentit....
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: