Diuen que totes les noies tenen una marca en aquesta part del cos, tu també?

per Adolescents.cat, el 5 de juny de 2019 a les 11:47
Hi ha una cosa que ningú pot negar, i és que sovint la gent a Twitter obre debats que són pures tonteries, però la veritat és que molts són divertits!

És el cas de l’últim debat viral que s’ha obert a Twitter. L’usuària Aaryn Whitley (@aarynwhitley), va fer una curiosa pregunta: “Totes les dones tenen una piga al canell o és un mite?”
 
El que semblava ser una coincidència, ha resultat ser més freqüent del que molta gent es podia imaginar, ja que milers d’usuàries van començar a comprovar els seus canells i la majoria es van adonar que no és un mite. Moltes noies van compartir fotos dels seus canells per comprovar-ho.

 
 
Sembla ser que aquest fenomen té una explicació. Segons els experts del portal Health, es deu a un excés de pigmentació per sota la pell, normalment es formen per l’exposició al sol. I és que molts cops ens oblidem de posar-nos protecció solar en zones com els canells.

Aquest debat va obrir-se només entre dones, però no se sap si és més comú en homes o en dones, segurament ho és per igual.

 




La fotògrafa Marta Mas, visita AdolescentsiCat. Ens explicarà si ha estat molt difícil fer-se un lloc i com diferenciar-te en un món tan competitiu com el de la fotografia. Carlos Cuevas i altres actors catalans ja formen part del seu book.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: