Logotip de Adolescents.cat

El contundent missatge de Miley Cyrus després de l'incident amb un fan a Barcelona

per Redacció, el 5 de juny de 2019 a les 13:55
Aquest passat cap de setmana Miley Cyrus va viure una desagradable situació quan abandonava l'hotel de Barcelona en el que estava allotjada amb la seva parella, Liam Hemsworth. Mentre caminava cap al cotxe, un fan la va agafar, la va estirar i li va fer un petó a la cara sense el seu consentiment.

Al cap de pocs minuts, la imatge es feia vital i s'obria un debat a Twitter entre aquells que criticaven l'actitud del fan i aquells que li donaven suport.


Potser és per això que Miley Cyrus ha decidit pronunciar-se i deixar clara la seva opinió sobre el que va passar. Aquest és el tuit que ha escrit la cantant:

"Ella pot vestir-se com vulgui. Pot ser verge. Pot haver mantingut relacions amb cinc persones diferents. Pot estar amb el seu marit. Pot estar amb la seva nòvia. Pot estar despullada. NO POT ser agafada sense el seu consentiment".


Doncs sí, té tota la raó.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: