Ets una persona organitzada? Aquesta professió fa per tu!

per Redacció, el 11 de juny de 2019 a les 16:00
El #challengeindustria continua! La Gemma Pérez ha acceptat el repte que li va proposar el Malbert i se n'ha anat a fer d'operària de logística a l'empresa FAE, situada a l'Hospitalet de Llobregat. Precisament, en aquesta localitat han posat en marxa el projecte OCUPAL'H per a promoure l'ocupació en la indústria local.

I què fa exactament un operari/a de logística? Doncs principalment s'encarrega de gestionar les entrades de mercaderia i la seva col·locació al magatzem, la preparació de les comandes i el seu enviament.
 

Tal com pots veure en el vídeo, aquesta professió no requereix força física, sinó més aviat capacitat d'organització i domini de les noves tecnologies. Així ho explica la mateixa Gemma Pérez després d'acabar el repte: "Els meus prejudicis em feien imaginar que hauria de carregar caixes, que només una persona forta podia fer aquesta feina...Però no és així".
 

I és que, la digitalització i la robòtica als magatzems han fet que les competències digitals cada vegada siguin més importants en aquest àmbit.

A més a més, aquest ofici té molta sortida professional: l'augment del comerç electrònic fa que cada dia s'enviïn i rebin més productes arreu del món. És per això que els operaris i operàries de logística estan molt demandats per les empreses.

Així doncs, ja saps, si l'ordre i l'organització et defineixen, aquesta pot ser la teva professió! Si vols saber més sobre ella, et deixem amb algunes dades que et poden interessar.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: