«Això que sento és un orgasme?»

per Redacció, el 9 de juny de 2019 a les 10:00
A continuació llegiràs la consulta d’una noia enviada al Consultori d’Adolescents.cat. El text és el que ens ha enviat:

Usuària d'Adolescents.cat:

Hola! Quan m'estimulen el clítoris sento molt plaer, massa. Em poso molt tensa i m'agrada molt, però sempre que estic a punt d'arribar a l'orgasme dic que parin perquè és com que sento massa plaer i no entenc per què no deixo que acabin. A més, sento un formigueig al cap i és com que em marejo. Potser això que sento ja és l'orgasme en si i el tallo o no ho sé. Què podria fer per aguantar més aquest plaer o per no marejar-me?


Moltes gràcies!

RESPOSTA:

Hola stm,

Algunes noies/dones tenen molta sensibilitat al clítoris i l'estimulació directe els hi pot arribar a generar molèstia. El que sovint ajuda és no estimular de forma directe, estimular de forma més indirecte el clítoris.



Tampoc sabem si quan et masturbes tu sola també et passa. Si és així prova a estimular-te de forma més indirecte, i si no és així, ensenya a les teves parelles sexuals com ho han de fer. La sensibilitat al clítoris només la sents tu, per tant, ets tu qui ha de guiar ;)

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com
 

 Pots fer la teva consulta al Consultori d'Adolescents.cat aquí


Si voleu saber més sobre el clítoris, us deixem el link d'un article que vam fer amb dades sobre aquest òrgan.

Arxivat a:
CONSELLS, consultori
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: