Tens alguna marca com aquestes? Has de conèixer aquest compte d'Instagram

per Adolescents.cat, el 10 de juny de 2019 a les 09:08
Hem descobert un compte d'Instagram que creiem important recomanar: @behindthescars_Darrere d'aquest perfil d'Instagram hi ha la fotògrafa Sophie Mayanne, especialitzada en fotografia de moda i retrats.

En aquest compte la fotògrafa recull imatges de persones amb cicatrius i explica les seves històries. És una forma molt potent de normalitzar-ho i fer-ho visible. Hi ha persones que han patit fortes cremades, talls, accidents, malalties...

Com explica la Sophie a Harper's Bazaar, el projecte va començar per una editorial que havia de fer per una revista, però va creure que podia donar per més i ho va engegar com a projecte propi. Us recomanem molt donar-hi una ullada i llegir les diferents històries.

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: