T'agradaria millorar el teu anglès i que et sortís gratis? Mira aquests cursos!

per Redacció, el 12 de juny de 2019 a les 08:57
S'apropa l'estiu i segurament encara no tens clar què faràs durant les vacances. És per això que et volem proposar un pla totalment gratuït i que a sobre et servirà per millorar el teu anglès.

Estem parlant dels cursos d'anglès que ofereix el centre Connect de Vic i que van dirigits a joves d'entre 16 i 29 anys. Es fan durant el juliol i inclouen l'examen oficial de la Universitat d'Oxford.


I quant valen? Doncs com ja t'hem dit, apuntar-t'hi no et costarà res: els cursos són gratuïts!

I què he de fer si m'hi vull apuntar? Si vols més informació, l'únic que cal és que omplis, sense cap compromís, el formulari que trobaràs més avall.


Ah, i això no és tot, el centre Connect també ofereix un curs d'edició de vídeos gratuït durant l'estiu. Així que si t'agrada el món audiovisual, no deixis escapar aquesta oportunitat!

Els cursos són presencials i formen part del programa PICE (programa integral de cualificación y empleo) amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, Garantia Juvenil, Ministeri de Treball i Fons europeu.


Arxivat a:
EDUCACIÓ, Vic, anglès, Connect
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: