Polèmica per aquest estil de fotos a Instagram: què en penseu?

per Redacció, el 11 de juny de 2019 a les 10:25
L'exitosa sèrie d'HBO Txernòbil ha fet que augmentin les fotografies a Instagram en aquesta zona d'Ucraïna. Un fet que ha estat denunciat per diversos usuaris i que ha obert un debat a les xarxes socials.

La majoria de crítiques destaquen, sobretot, que Prypiat -la ciutat on està situada la central nuclear de Txernòbil- és una zona radioactiva, on se segueixen establint protocols de seguretat molt estrictes. Per tant, fer-se fotografies en aquesta zona és, segons molts usuaris, "poc responsable" i també "poc respectuós" per a les vícitimes de l'accident nuclear que va tenir lloc a finals dels 80. 

 
  Problemes també a Auschwitz

Les imatges de les xarxes socials s'escapen de les mans. Com les fotografies frívoles que centenars de persones es fan al camp de concentració d'Auschwitz, a Polònia. Més d'un milió de persones van ser assassinades durant l'Holocaust dels nazis durant la Segona Guerra Mundial. Dècades després aquest camp de concentració de Polònia és un museu i memorial d'aquestes víctimes per recordar els crims i atrocitats que s'hi van portar a terme.

Per això, el compte oficial de Twitter del Memorial d'Auschwitz ha carregat contra aquestes imatges que corren per les xarxes socials, sobretot per aquelles instantànies en què els fotografiats fan equilibris sobre les vies de tren.
 
 




El youtuber Malbert visita AdolescentsiCat. S’ha fet famós criticant vídeos músicals i també fent “challenges” com el vídeo viral “Comiendo una semana con 1 euro al día”. Triomfa a Espanya i a Sud-amèrica, però el que molta gent no sap és que és català. Com sempre, li farem respondre l'interrogatori íntim i li farem superar les proves del programa!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: